Založ si blog

Lieky na COVID-19 máme aj na Slovensku – neoficiálne

COVID19 je ten najobludnejší biznis, aký kedy ľudstvo zaznamenalo. Ak o tom ešte niekto pochybuje, tak nech si sám odpovie na otázku:

„Ako je to možné, že Bill Gattes mal očkovaciu látku proti nemu skôr, než vznikla pandémia?

Ako to, že nemá aj protiliek?“

Samozrejme, protiliekov dosť, ale najprv treba vypredať očkovacie látky, nie?

Tak, už viete prečo o možnostiach liečby na COVID-19, oficiálne zdroje mlčia? Však, kto by sa dával očkovať, keby sa nebál nakazenia? 

Mrhá sa peniazmi a trpezlivosťou národov celého sveta, na ničím nepreukázateľnú potrebu globálnej prevencie. Rétorika politikov graduje, z plošného testovania, začína vykúkať povinné očkovanie a “zMat-kuje” už aj o čipovaní ľudí, pod hrozbou izolácie. Ani slovo o schválenom lieku a terapii na COVID-19. Hádam, už aj zdravého rozumu sa chytiť treba.

Podpaľača hľadať, predsa nemôže byť našim prvým krokom, keď plamene olizujú všetko čo nám je drahé.

“Keď horí dom, treba hasiť!”

A hasiť, aj zahasiť tam, kde práve horí, nie rozdávať kýble s vodou tam, kde by horieť mohlo. Globálne riešenie umelo vytvoreného problému okolo COVID-19, pripomína pravý opak. Oficiálne lieky dodnes nemáme, teda ani nehasíme. To je fakt a bodka!

Nájdením podpaľača možno zabrániť vzniku ďalších, potenciálnych ohnísk, ale v tomto prípade, podpaľač už známy je. No, nemýľte sa, COVID-19, to sú len zápalky, v rukách podpaľača. Zlodej kričí: “chyťte zlodeja!”, ako podpaľač hľadá ďalšie a ďalšie zápalky. U nás sa navyše podozrieva, terorizuje národ, beztrestne púšťa žilou štátnemu rozpočtu. Doslova, samovražedné správanie nabralo celosvetový charakter. Cestovný ruch, dlhodobo WTO vykazovaný ako najsilnejší globálny trh, je na kolenách, podnikanie, ako také sa sústreďuje len na tie najbohatšie podniky a banky. Poľsko s Maďarskom, síce bez nás, no chvála Bohu, už nie sú sami pri vetovaní  totalitných rozhodnutí únie, Španielske banky krachujú, Taliansko požiadalo Brusel o odpustenie všetkých dlhov. Európa, Amerika a s nimi celý svet sa rúca, nová totalita je tu. 

Každý, koho zdravý rozum nedokáže prijať politické rozhodnutia za liek, je prenasledovaný, pokutovaný, ba aj tí, ktorí rozmýšľajú ako hasiť, teda účinne liečiť, sa ocitajú v nemilosti. 

Záverom poslednej oficiálnej správy na stránkach ŠÚKL – Štátneho úradu pre kontrolu liečiv SR, COVID-19: POTENCIÁLNE LIEKY A VAKCÍNY, z 2.4.2020, sa jasne hovorí, že na území Slovenska, dosiaľ nie je schválený žiadny liek proti COVID-19. Akože, niet čím hasiť.

Je to pravda? Áno je. De iure. Slovensko dosiaľ, neschválilo žiadny liek, na liečbu a elimináciu COVID-19. Teda: 

“Udržujte požiar a počkajte na hasičov!”, by mohol vyznieť odkaz podpaľača súčasníkom. To je ako pľuvanec do tváre chorým, namiesto poriadneho kýbla vody do ohniska požiaru, v podobe verejne dostupného, účinného lieku.  Každý, aj ten najmenší ohníček sa musí hasiť hneď, tam, kde vznikol. A je jedno, či to je to voda z hydrantu alebo z kúpeľne, či z potoka. Hlavne, aby jej bolo dosť a aby ju mal kto do ohniska dopraviť.

Správna otázka teda znie:

“Máme spôsob ako hasiť?” 

“Pravdaže, máme”, znie jednoznačná odpoveď odborníkov, de facto, ale …

Na Slovensku, už dávno sú v predaji lieky, s potrebnou zložkou účinných látok. Zatiaľ, síce nie sú určené priamo proti COVID-19, ale boli aj v tejto súvislosti klinicky vyskúšané, s tak významným efektom, že nemožno pochybovať. Ich aktivita voči tomuto koronavírusu, je preukázaná.  Čiže tým lekárom, ktorí odolali politikárčeniu, nič by nemalo brániť v plnení Hippokratovej prísahy a pomáhať ľuďom s tým, čo majú k dispozícii. 

“…Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím….”,

Pravda, pokiaľ aspoň táto jej časť ešte nestratila platnosť. Niet prečo strácať drahocenný čas kritizovaním politických frašiek.

Liečiť chorých a nie trápiť zdravých, je prioritou dneška!

Ako?

Nech sa páči. Stačí sa opýtať v ktorejkoľvek lekárni, čo by pomohlo na COVID-19. Iste, pokiaľ tam budú ľudia viac odborníkmi, než politikmi, potom bez veľkého premýšľania vysypú zoznam spolu pôsobiacich liečiv, z ktorých Zinok je aj voľne dostupný. Na ostatné treba lekársky predpis, ale stačí aj od všeobecného lekára. Potrebujete vedieť viac? Mesačná kúra v rozvojových zemiach vyšla na 4,65U$D. Spomínate, koľko ten “zMat-OK” minul len na plošné testovanie? Nech sa páči viac, o účinných látkach proti COVID-19, stačí kliknúť na tento odkaz. 

Ukazuje sa, že tento odkaz môže byť blokovaný, potom skúste vložiť do riadku adresy, hore, nasledovný textový reťazec:

https://photophyto.com/obchod/docs/covid-19-chlorochin-zinok-a-kvercetin/

Ničmenej, mojim úmyslom nie je propagácia konkrétnych farmaceutických produktov, ale informovať o faktoch, získaných z verejne dostupných zdrojov o účinnej liečbe COVID-19. Rád sa sám presvedčím a z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že lepšie je vyskúšať svojho lekára alebo lekárnika, než vyčkávať na hororové vyhlásenia politikov. Zodpovedný farmaceut v lekárni, to je skutočný expert na lieky, odborník na svojom mieste a na jeho radu sa spoliehajú aj lekári. Toto už o žiadnom politikovi povedať nemožno. Ja som za jedným takým lekárnikom zašiel, v Petržalke a neľutujem. U nás nehorelo, nehorí, ani horieť nemusí, ak si to sami nezapálime, nejakou stádovito-nezodpovednou poslušnosťou, či módnym trendom. 

Nuž, politikov treba ponechať dôsledkom ich politiky. Tí už svoje nielen povedali, ale aj činmi spečatili, aj čas našej trpezlivosti vyčerpali. Toľká to sprostota. Ľudské, aj národohospodárske mega-škody volajú po zodpovednosti a každý národ, nech si urobí poriadok doma sám. Žiaden úradník z únie nepredpokladá, že by to mal urobiť za nás. Ústava SR však počíta aj s nezodpovedným počínaním vykonávateľa štátnej moci, nič netreba vymýšľať, žiadne revolúcie organizovať. Sme civilizovaný národ, postupujme teda v súlade so zákonom. Hneď, ako tie ohne a zbytky požiarov uhasíme, stres a naše bolesti odznejú, nechajme  podpaľačov zodpovednosti, lebo nikto z nich nemôže povedať, že nebol na to pripravený. Vari existuje kurz podpaľačov? Nie sú oni pánmi Olympu, nevyhnú sa spravodlivosti, tak ako tí pred nimi, ktorých sami súdia. 

Čo však zhorelo, už je preč.

Ničím nenahraditeľná strata podnecuje vášne.  Teda, nech nebúchajú sadze, dajme príležitosť k obnove. Spomeňme si, čo naša republika musela zvládnuť, aby uhájila svoje miesto vo svete. Koľko si bolo treba opasky podoťahovať. Nezabúdajme, čo všetko sme od základu, nanovo vybudovali a vybojovali, ako na športových, tak aj geopolitických kolbištiach. Kam nás ten „zMat-ok“ vedie? Prečo sa nepripojíme k Maďarom, Poliakom, Čechom, aj bratom Slovincom k ochrane, tak ťažko vydobitej nezávislosti a suverenity Slovenského ľudu? Pakty typu Varšavskej zmluvy máme za sebou, ale takýto nátlak sme ešte nezažili. Ak si to západ praje vyskúšať, nech sa páči,ale bez nás.

Éj veru! Je čas na rockovejšiu verziu našej hymny, nie však rúcať kamene dolu kopcom, ale stavať kameň na kameni, ponaprávať škody po požiari a znovu sa zdvihnúť z prachu popola svojho. 

Spoločne, hrdo a suverénne, poďme vedno ďalej.

A tento poznáte?

10.12.2020

“Babička sa vezie mestskou dopravou. Sedí na sedačke a nad ňou sa kymáca ožratý, smradľavý, zasratý, zašťatý bezdomovec, keď tu zrazu ho naplo a všetky tie odpadky zo smradľavých kontajnerov, hovná to boli, skôr ako ich zožral, vykydal z tej sprostej papule, rovno na chuderku babičku. Znalkyňa života, kadejakými režimami ostrieľaná, babička sa však ohradí: Ty [...]

Kaufland

05.09.2020

Prvý krát som nazrel do Kauflandu neďaleko Bourgoin-Jallieu, vo Francúzku, v roku 1994. Francúzi už vtedy mali obrovskú sieť vlastných supermarketov a dodnes si žiarlivo strážia svoje trhy. S prekvapením som dal na odporúčanie domácich, že nemecké potraviny, hlavne mlieko a mliečne výrobky v Kauflande sú vo vynikajúcej kvalite. Dosť boli na Nemecko, aj celú úniu [...]

Zlo z nadbytku

24.07.2020

Svet sa spája, kto je proti, musí mimo válov. Kto je to vlastne ten svet, ktorý sa spája? Človeka napadne, že sme to my všetci, takto sa to javí v médiách a vo vyhláseniach politikov. Celý svet sa predsa spája tovarovou výmenou a hlavne cestovným ruchom. Cez Alibabu alebo eBay si vieme zohnať čokoľvek na svete a cestovky nám sprístupňujú akékoľvek destinácie na Zemi, [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 58879x
Priemerná čítanosť článkov: 1636x

Autori blogu

Kategórie