Založ si blog

A tento poznáte?

“Babička sa vezie mestskou dopravou. Sedí na sedačke a nad ňou sa kymáca ožratý, smradľavý, zasratý, zašťatý bezdomovec, keď tu zrazu ho naplo a všetky tie odpadky zo smradľavých kontajnerov, hovná to boli, skôr ako ich zožral, vykydal z tej sprostej papule, rovno na chuderku babičku. Znalkyňa života, kadejakými režimami ostrieľaná, babička sa však ohradí:

Ty sviňa, fuj!”, zhnusene, ale trefne zaprotestovala.

“Já, Ťi sa na seba pozri, sa nehanbíš?!”

 

Ja viem, klasika. A vy viete, že práve toto sa nám všetkým práve deje?

Vždy to tak bolo, že keď srandisti boli vpredu, národ bol dole a idioti nad ním. Hoci už minuli roky deväťdesiate, dostáva sa nám volebného guľášiku, vygrcaného rovno do ksichtu.

Sa, nehanbíte?

Nuž nie! Však, ani neviete, že by ste sa mali.

Tak Vám treba. Koho ste si zvolili, toho tu máte a aj on sa má. Chudák ten šulin, ten sa k moci vždy dostane, len keď treba vládu zboriť. Nakoniec bude za hrdinu, ale históriu píšu víťazi, tak uvidíme, kto vyhrá.

Dosť bolo.

Hor sa bratia, za rodinu, za vlasť a otčinu!

Lieky na COVID-19 máme aj na Slovensku – neoficiálne

10.12.2020

COVID19 je ten najobludnejší biznis, aký kedy ľudstvo zaznamenalo. Ak o tom ešte niekto pochybuje, tak nech si sám odpovie na otázku: „Ako je to možné, že Bill Gattes mal očkovaciu látku proti nemu skôr, než vznikla pandémia? Ako to, že nemá aj protiliek?“ Samozrejme, protiliekov dosť, ale najprv treba vypredať očkovacie látky, nie? Tak, už viete prečo o [...]

Kaufland

05.09.2020

Prvý krát som nazrel do Kauflandu neďaleko Bourgoin-Jallieu, vo Francúzku, v roku 1994. Francúzi už vtedy mali obrovskú sieť vlastných supermarketov a dodnes si žiarlivo strážia svoje trhy. S prekvapením som dal na odporúčanie domácich, že nemecké potraviny, hlavne mlieko a mliečne výrobky v Kauflande sú vo vynikajúcej kvalite. Dosť boli na Nemecko, aj celú úniu [...]

Zlo z nadbytku

24.07.2020

Svet sa spája, kto je proti, musí mimo válov. Kto je to vlastne ten svet, ktorý sa spája? Človeka napadne, že sme to my všetci, takto sa to javí v médiách a vo vyhláseniach politikov. Celý svet sa predsa spája tovarovou výmenou a hlavne cestovným ruchom. Cez Alibabu alebo eBay si vieme zohnať čokoľvek na svete a cestovky nám sprístupňujú akékoľvek destinácie na Zemi, [...]

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 58878x
Priemerná čítanosť článkov: 1636x

Autori blogu

Kategórie